Societat 26/07/2019

Restablerta la línia Barcelona-Vallès dels FGC després d'una avaria que ha provocat greus retards

Entre les quatre i les sis només hi ha pogut circular un tren cada hora

Ara
1 min
Un tren de servei circulant aquesta tarda per l'estació de Rubí

BarcelonaLa línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha patit greus retards aquest divendres a la tarda, quan una avaria a la catenària ha interromput el servei entre Sant Cugat i Les Fonts, segons han explicat fonts de la companyia a l'ARA. A hores d'ara, l'operadora assegura que el servei s'ha restablert completament -a les 18.30 de la tarda- i que la freqüència normal de pas s'anirà recuperant en la pròxima hora.

Durant aproximadament dues hores, al ramal entre Sant Cugat i Terrassa, els combois només han pogut circular per via única, fet que ha obligat a limitar el servei a un sol tren per hora i sentit. Les línies S1 i S2 s'aturaven a totes les estacions, mentre que la companyia ha decidit suprimir la resta temporalment. Ara, un cop arreglada l'avaria, l'operadora ja ha començat a introduir més combois, fins a aconseguir el nombre i la freqüència de pas habituals.

Mentre ha durat l'avaria, FGC també ha habilitat un servei per carretera per suplir el que no es podia fer en tren. També s'han recomanat altres transports públics alternatius, com Rodalies de Renfe.

stats