Societat 16/09/2013

Campanya per al foment de la recollida d'excrements dels animals de companyia

La iniciativa compta amb informadors ambientals que reparteixen tríptics als propietaris de mascotes

Ara
1 min
Els gossos saben com utilitzar les persones en favor seu

BarcelonaAquest mes de setembre s'ha engegat a Barcelona la segona fase de la campanya d'informació per al foment de la recollida d'excrements d'animals de companyia, coordinada des d'Hàbitat Urbà i en col·laboració amb la Guàrdia Urbana.

La iniciativa compta amb informadors ambientals que recorren les zones d'esbarjo dels espais públics així com els punts de la ciutat on es detecten més actes incívics pel que fa als excrements dels animals de companyia (places, parterres, etc.). Els informadors reparteixen als propietaris d'animals de companyia un tríptic informatiu i un rotllo de bosses per dipositar-hi els excrements.

La campanya recorda la necessitat de recollir en una bossa els excrements dipositats a l'espai públic, així com la conveniència de llençar la bossa amb els excrements al contenidor de rebuig (contenidor gris). També informa de la ubicació de la xarxa municipal d'àrees d'esbarjo per a gossos. Els informadors realitzaran la campanya informativa a tots els districtes de la ciutat fins al 29 de novembre en dos torns: matins de 7 a 14 hores i tardes de 14 a 21 hores.

Aquesta campanya forma part de la segona fase del pla de millora de la neteja viària encetat per l'Ajuntament al mes d'abril del 2013, i s'emmarca sota el paraigua de la campanya de comunicació 'Tan net és qui neteja com qui no embruta', que posa l'accent en la coresponsabilitat de la ciutadania per aprofitar els recursos i operatius municipals destinats a la neteja dels carrers i places de la ciutat.

stats