Societat 13/05/2014

Solters de l'Alt Urgell busquen... dones "sexualment actives" i sense "tacons"

Un grup de vuit homes de la Vall de Castellbó volen organitzar una caravana de dones a l'estil de les que es van fer als anys vuitanta i noranta

Acn
2 min
Tres dels impulsors de la idea de la caravana de dones a Castellbó, amb l'impulsor Ferran Cusidó (dreta) / ACN

Montferrer i CastellbòUn grup de vuit homes solters de la Vall de Castellbò (Alt Urgell) han fet una crida a través de les xarxes socials per tal d'organitzar una caravana de dones que, com a requisit primordial, siguin "sexualment actives". Un dels impulsors de la iniciativa, Ferran Cusidó, és originari de Sabadell i es va desplaçar a Castellbò per reobrir-hi el forn de pa. Segons ha explicat Cusidó, la idea ''feia temps que la parlàvem entre els homes una mica seriosament, una mica en broma, avui finalment m'he decidit a publicar-ho al Facebook". Aquests solters volen organitzar una caravana i una festa perquè les noies acudeixin a Castellbò i es puguin conèixer. "Conèixer dones i trobar parella" és l'objectiu principal.

Els requisits necessaris per acudir a la caravana, segons publiquen els solters, són: "dones atractives i actives, sanes, que els agradi la natura, que portin bon rotllo, i sobretot que siguin sexualment actives". A més demanen que "sàpiguen canviar les sabates de tacons, minifaldilles i maquillatge per unes sabates de muntanya, texans i un forro polar". Cusidó argumenta que viure a muntanya i a Castellbò no és com viure a ciutat i que per això han posat aquests requeriments.

Cusidó, sobtat per la reacció a la seva crida, ha explicat que la iniciativa "està bastant verda". "Ara ens hi haurem de posar seriosament", assegura. El grup de solters, explica Cusidó, són homes d'entre 30 i 50 anys, nouvinguts de Barcelona o la seva àrea metropolitana, la majoria, i afirma que "a muntanya és complicat fer relacions socials i conèixer gent".

L'impulsor de la iniciativa ha explicat també que han utilitzat diferents pàgines de contactes d'internet, però que no els ha funcionat, "són una mica una enganyifa", assegura. En aquest sentit, Cusidó diu que per això sorgeix "la idea de la caravana". "L'escrit ha estat una mica en broma, però la proposta és seriosa", assegura. Cusidó ha afirmat que no sap "si hi ha hagut cap interessada". "Encara no he tingut temps de mirar el Facebook", ha conclòs.

stats