Societat 13/05/2016

El cas del Garraf: assassinat o suïcidi?

Els Mossos d'Esquadra van arrestar ahir l'exparella de la víctima, que tenia una ordre d'allunyament

Ara
1 min
Veïnes de Canyelles deixen flors i espelmes a la porta de la casa on vivia la víctima

BarcelonaLa víctima que van trobar els Mossos d'Esquadra ahir en un pis a Canyelles, al Garraf, va morir per la ingesta de "substàncies tòxiques", segons el resultat de l'autòpsia que ha comunicat avui el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Ahir mateix, la policia havia arrestat un home de 38 anys en relació a la mort de la víctima. Era la seva exparella.

El que no queda clar és si les "substàncies tòxiques" se les va prendre voluntàriament o algú va fer que se les empassés, si va ser un suïcidi o un assassinat. Ara s'investiga el cas. La dona, que tenia 37 anys i era d'origen colombià, tenia lesions, segons el comunicat del TSJC, cosa que fa difícil pensar que morís a causa d'un accident. Tot i això, l'autòpsia "descarta completament" que les lesions que tenia li causessin la mort.

L'home arrestat, veí de Vilanova i la Geltrú i amb nacionalitat espanyola, era l'exparella de la víctima i tenia una ordre d'allunyar-se'n. Tot i això, els dos l'incomplien i vivien junts. De fet, va ser ell qui va trucar una ambulància dient que la dona es trobava malament, segons l'ACN. El van arrestar hores després que els Mossos trobessin el cos, cap a les tres de la tarda, arran d'una trucada.

Mig centenar de veïns i autoritats locals i comarcals s'han concentrat davant l'Ajuntament de Canyelles avui mateix per fer un minut de silenci i "rebutjar rotundament" els fets. Prèviament, el Grup Dones Canyelles ha fet una ofrena floral davant el domicili on vivia la dona, que feia poc temps que era al municipi.

stats