CASA REIAL
Societat 14/04/2012

Cau la web on sortia una foto del rei amb un elefant abatut

'Rannsafaris.com' es troba inoperativa temporalment. El rei apareixia en una fotografia a l'apartat de caceres amb elefants davant d'una víctima

Ara
1 min
El rei Joan Carles I en un safari a Botswana. Foto penjada al web rannsafaris.com

BarcelonaCaçar elefants a Botswana: mínim 60.000 euros. O això és almenys el que es desprèn del web 'Rannsafaris.com', que organitza tota mena de sortides programades per la sabana de Botswana, tant per admirar la bellesa dels animals com per caçar-los. I sembla que la predilecció del rei era la segona. En l'apartat sobre elefants, el rei Joan Carles I surt en la penúltima fotografia de la web amb un elefant abatut. La fotografia no té data.

"Rann Safaris et garanteix el 100% d'èxit en la cacera d'elefants", assenyala l'empresa, que recopila tot un seguit d'imatges d'homes amb escopeta i el seu "trofeu": un elefant mort o bé diferents ullals de marfil mostren que han matat més d'un d'aquests animals.

Després de difondre's la notícia que el rei s'havia trencat el maluc durant un cacera en aquest país africà i que la foto comencés a circular per diferents mitjans, però, la web ha deixat d'estar operativa.

stats