Societat 01/06/2016

Un ciclista atropella una dona de 86 anys a Barcelona i li fractura una vèrtebra

L'atropellament va tenir lloc a la confluència dels carrers Urgell i Diputació en un carril bici bidireccional

Efe
1 min
Barcelona no és tan 'bici-friendly'

BarcelonaUna dona de 86 anys es recupera d'una fractura de vèrtebra, hematomes i cops que li va causar un ciclista quan la va envestir diumenge al centre de Barcelona. Segons han relatat a l'ARA fonts municipals, passades les vuit del vespre, un ciclista que baixava pel carrer Urgell la va envestir quan creuava un pas de vianants a la cantonada amb el carrer de la Diputació. El ciclista va atendre la víctima després del xoc i es va esperar que arribessin els equips mèdics, que la van traslladar fins a l'hospital, on continua ingressada.

El carril bici del carrer Urgell, on va tenir lloc el xoc, és bidireccional i, per tant, és un dels que l'Ajuntament es va comprometre a revisar. El consistori, després de polèmiques com la mort de la diputada de Junts pels Sí Muriel Casals, va anunciar en comissió i en resposta a una petició d'ERC, que milloraria la senyalització en aquestes vies. L'accident, de fet, va passar al mateix carril bici en què Casals va resultar atropellada per un altre ciclista, fet que li va acabar comportant la mort.

Els metges han informat a la família de la dona atropellada que, com a mínim, estarà tres mesos immobilitzada, segons informa la web de 'La Vanguardia', però que la seva vida no corre perill.

Aquest atropellament també va passar dos dies després de la mort d'una altra dona, de 69 anys, envestida per un ciclista el 27 d'abril a la confluència entre l'avinguda Diagonal, el Passeig de Gràcia i el carrer Còrsega.

stats