Societat 30/05/2016

Mor la dona que estava en coma després de ser atropellada per un ciclista a Barcelona

L'atropellament es va produir el 27 d'abril a la confluència de la Diagonal i el passeig de Gràcia

Efe
1 min
La Diagonal es va omplir d’activitats alternatives durant el Dia Sense Cotxes.

BarcelonaLa dona de 69 anys que estava en coma des que la va atropellar un ciclista a Barcelona a finals d'abril ha mort, segons ha informat avui la família a l'emissora RAC1.

L'atropellament es va produir el dia 27 d'abril a la confluència de l'avinguda Diagonal, el passeig de Gràcia i el carrer Còrsega, per part d'un ciclista del qual, en un primer moment, es va dir que havia fugit del lloc, però que, posteriorment, es va saber que va socórrer la dona.

El ciclista va declarar voluntàriament davant la Guàrdia Urbana que va socórrer la víctima després de l'atropellament, però que la dona li va dir que només tenia una petita ferida sagnant a la cella i que marxava perquè havia quedat amb unes amigues.

De fet, el marit de la dona ha decidit no denunciar el ciclista perquè ha considerat que va actuar correctament. La família ha volgut agrair avui les "inacabables mostres d'amistat, comprensió i suport" que ha rebut mentre la víctima ha estat hospitalitzada a l'Hospital de Sant Pau, on va ingressar poc després de l'atropellament, quan ja era amb les seves amigues i es va trobar malament.

stats