Societat 02/09/2013

Arrencar part del clítoris d'una mossegada no és una agressió sexual ni una mutilació, segons l'Audiència de Barcelona

Cinc anys de presó per a l'home que va arrencar part del clítoris a la seva dona. El jutge hi veu un delicte de lesions, però no una agressió sexual ni una mutilació

Europa Press
2 min

BarcelonaL'Audiència de Barcelona ha condemnat Edwin Osiris C.R. a cinc anys de presó per un delicte de lesions, per arrencar d'una mossegada part del clítoris i dels genitals de la seva dona mentre tenien relacions sexuals a casa seva, a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Tot i que durant el judici no s'ha pogut provar que les relacions no fossin consentides, per al jutge resulta evident la "intencionalitat de la mossegada". La víctima no ha declarat en el judici perquè està en parador desconegut.

Segons la sentència, el condemnat va fer a la matinada del 6 de març del 2012 "una forta mossegada" als genitals de la seva dona -amb la qual té dos fills a la República Dominicana i amb qui feia 12 anys que estava casat-, n'hi va arrencar una part amb la boca i ho va escopir. A continuació, Edwin Osiris C.R. va fugir de casa sense avisar ningú de la ferida causada i amb la intenció de marxar de l'estat espanyol. Els Mossos d'Esquadra el van detenir 22 dies després a Lleida.

El jutge considera que el condemnat va actuar amb la intenció d'atemptar contra la integritat física de la seva dona. Segons els perits forenses, Edwin Osiris C.R. va mantenir la força de la mossegada fins i tot quan la dona es va defensar. El condemnat ha admès en el judici que ella va cridar, la qual cosa, segons el jutge, evidencia que volia que parés. El dolor havia de ser "molt intens", creu el jutge, ja que la mossegada li va produir una ablació parcial del clítoris i li va arrencar gairebé tot el llavi menor dels genitals, cosa que, pel magistrat, és impossible en el marc d'un joc eròtic consentit.

Tot i la condemna, l'Audiència ha absolt el condemnat d'un delicte d'agressió sexual i no ha considerat la mutilació genital, ja que no hi ha proves que s'hagi produït el primer, i, respecte al segon, els informes medicoforenses conclouen que no s'ha produït la pèrdua i la inutilitat total del clítoris.

La sentència declara Edwin Osiris C.R. culpable d'un delicte de lesions, i el condemna a cinc anys de presó i a pagar 21.000 euros a la seva exdona. També li prohibeix acostar-se a menys de mil metres de la dona durant sis anys.

stats