Societat 25/06/2015

Collboni exigeix un pla de xoc immediat per contenir el turisme a Barcelona

El líder del PSC a Barcelona demana a Colau "menys polítiques de gestos i més decisions concretes" amb els temes que afecten la ciutat

Europa Press
1 min
Collboni, atenent els mitjans

BarcelonaEl líder del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha exigit aquest dijous un pla de xoc immediat per contenir l'afluència turística que reben alguns punts de la ciutat. En declaracions als mitjans després de reunir-se amb el director del mercat de la Boqueria, Collboni ha dit que el mercat exemplifica aquesta problemàtica, i ha recordat que es van implementar mesures reguladores organitzant grups de visites per divendres i dissabte, però ha opinat que convé ampliar-les.

Collboni ha expressat la preocupació dels venedors del mercat per les visites de turistes i els problemes que tenen els compradors per aquest motiu, i ha demanat a l'alcaldessa, Ada Colau, que faci "menys polítiques de gestos i més decisions concretes sobre assumptes que afecten la ciutat". Ha considerat que aquest problema prové de l'anterior legislatura, amb Xavier Trias com a alcalde, que ha considerat que no va dur a terme cap debat per resoldre el problema.

Collboni s'ha pronunciat sobre seguretat, i ha dit que "hi ha coses al carrer que alarmen", però ha evitat concretar què i ha dit que donarà el temps necessari perquè el nou govern prengui mesures. També ha explicat que estan en contacte permanent amb totes les forces polítiques del consistori, i ha dit que serà exigent amb el nou govern malgrat que està aterrant.

stats