SOCIETAT
Societat 15/09/2012

El comitè territorial del PSC de Barcelona avala l'abstenció al PAM que impulsa Jordi Martí

Els socialistes es reserven canviar el criteri i votar en contra si de la negociació de CiU amb Portabella surten acords incompatibles amb el seu

Acn
1 min
El president del grup municipal del PSC de Barcelona, Jordi Martí, abans de pronunciar la conferència en la qual va anunciar l'abstenció que facilitarà l'aprovació del pla d'acció municipal (PAM).

BarcelonaEl líder del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ha aconseguit que la seva decisió d'abstenir-se en la votació del Pla d'Acció Municipal (PAM) per facilitar-ne la seva aprovació passi el primer escull. El comitè territorial del PSC ha avalat el criteri de Martí en la reunió d'aquest divendres al vespre. Executiva, regidors i primers secretaris dels districtes han donat un vot de confiança a l'estratègia que Martí ha engegat amb el govern de Xavier Trias i CiU. L'aval, però, queda condicionat a que el pacte no quedi desvirtuat després de la negociació entre CiU i els independentistes Jordi Portabella i Joan Laporta. Si veuen incompatibles els acords, es reserven el dret a canviar el vot i manifestar un no al PAM.

stats