EDUCACIÓ
Societat 08/04/2013

Convocada una gran manifestació de l'educació per al 28 d'abril

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa també ha acordat un conjunt d'accions reivindicatives per a la setmana del 22 al 28 d'abril

Ara
1 min
Una manifestació d'estudiants amb referències explícites a la feina i l'educació.

BarcelonaEl diumenge 28 d'abril és el dia escollit per a la gran manifestació de l'educació convocada pel Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), que agrupa diverses associacions, federacions, plataformes i moviments en defensa de l'educació pública. La data s'ha decidit en l'assemblea que ha tingut lloc aquest dissabte a Barcelona, amb l'objectiu d'ordenar i coordinar les accions que s'han fet i que es preveuen fer en els propers dies.

A banda de la gran manifestació, que culminarà totes les accions, també s'ha programat una setmana reivindicativa, del dilluns 22 al diumenge 28 d'abril. Durant aquests dies, el MUCE ha proposat assemblees, debats, una jornada reivindicativa coincidint amb Sant Jordi i tancades als centres escolars el dia 25.

En l'assemblea de dissabte hi han participat més de 150 persones procedents de 45 agrupacions diverses, majoritàriament coordinadores, assemblees grogues i xarxes d'entitats de tot el territori català.

stats