Societat 29/08/2014

300 corredors a la cursa pels túnels del metro de Barcelona

El recorregut subterrani de la cursa Discovery Underground anava de l'estació de Gorg a Universitat

Efe
1 min
Uns 300 corredors de la cursa Discovery Underground celebrada aquest divendres al metro de Barcelona

BarcelonaUnes tres-centes persones han participat en la carrera Discovery Underground als túnels del metro de Barcelona la matinada d'aquest divendres. Els participants han realitzat un recorregut subterrani de deu quilòmetres entre les estacions de Gorg i Universitat que es comuniquen mitjançant la línia 2 de metro.

La cursa s'ha celebrat a la capital catalana amb motiu del 90è aniversari del suburbà de Barcelona. Es tracta de la segona edició d'aquesta prova, organitzada pel canal Discovery MAX, després de la celebrada a Madrid l'any passat. L'organització ha dit en una nota de premsa que aquesta vegada el repte ha estat més gran perquè comptaven amb el triple de participants, seleccionats entre les 15.000 persones que s'hi havien inscrit.

Entre els corredors hi havia, expliquen els responsables, algunes "històries úniques", com el cas de la Pilar, que el mes de desembre passat va patir un vessament cerebral, però que segueix cada dia calçant-se les sabatilles d'esport, o el de la Sandra, treballadora de metro de la línia 2, que ha pogut córrer pels túnels on treballa diàriament.

stats