240 evacuats per un incendi a la màquina de crispetes dels cinemes de Sant Cugat

El foc, que s'ha declarat als cinemes del Centre Comercial de Sant Cugat, situat entre Rubí i Sant Cugat, ja està extingit i només una persona ha resultat ferida lleu

Aquest dimecres a la tarda s'han hagut de desallotjar les 240 persones que hi havia als cinemes Yelmo del Centre Comercial de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) perquè s'ha incendiat la màquina de fer crispetes, segons els Bombers de la Generalitat. Les quatre dotacions dels Bombers que s'han desplaçat fins al lloc dels fets per apagar el foc, que ja està extingit, estan fent tasques de ventilació de la zona.

El foc s'ha declarat poc després de dos quarts de cinc de la tarda al vestíbul del cinema, on s'ha cremat l'extractor de la màquina de fer crispetes. El fum, que s'ha acumulat a l'entrada, ha fet que els Bombers decidissin evacuar les sales com a mesura preventiva. Segons el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), només una persona ha quedat ferida lleu per inhalació de fum i ha estat traslladada a la Mútua de Terrassa.