Societat 02/03/2017

Demanen presó per un home que va insultar i empènyer dues dones amb vel: "Els moros no m'ensenyaran educació"

La fiscalia l'acusa d'actuar gratuïtament pel seu menyspreu contra la cultura i la religió musulmana

Ara
1 min
Dues dones musulmanes passejant pel barri de Sant Ildefons, a Cornellà de Llobregat.

BarcelonaLa fiscalia demana tres anys de presó per un veí de Terrassa que el maig de l'any passat va insultar i empènyer dues dones i la filla d'una d'elles de 10 anys mentre passejaven perquè portaven vel: "Esteu ocupant tota la vorera, aparteu-vos moros de merda", les hauria increpat.

Segons l'escrit d'acusació, l'home va actuar de manera "gratuïta", mogut únicament pel menyspreu que sentia cap a "la religió i la cultura" de les víctimes. Després dels primers insults, una de les dones i la nena es van apartar per deixar-lo passar, mentre l'altre li recriminava l'actitud. El fiscal assegura que l'home els va respondre "a mi els moros no m'ensenyaran educació", alhora que propinava un cop al pit a una de les dones i empenyia a l'altre. També hauria sacsejat del braç la menor.

A banda dels tres anys de presó, la fiscalia demana que s'imposi a l'acusat una multa de 1260 euros, una ordre d'allunyament perquè no pugui acostar-se a les víctimes durant dos anys i que l'obligui a indemnitzar-les amb 480 euros a cadascuna d'elles.

stats