Publicitat
Publicitat

Un noi de 21 anys denuncia una agressió homòfoba a la festa major de Castelló d'Empúries

Quan la seva parella els va retreure els comentaris homòfobs, els agressors els van pegar

Un jove de 21 anys i veí de Vilafant ha denunciat una agressió homòfoba durant la festa major de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) que va tenir lloc divendres passat a la matinada. El noi, que segons informa l'ACN ha presentat denúncia davant dels Mossos d'Esquadra, va rebre un cop de puny que li ha provocat un edema lleu al pòmul esquerre.

Segons relata, ell i el seu company sentimental –que no ha presentat denúncia eren en un aparcament del municipi quan tres nois d'entre 18 i 20 anys se'ls van acostar i els van preguntar si es discutien per una noia. Els joves van respondre que eren homosexuals, però, segons relata la víctima, els agressors no s'ho van creure i els van reclamar que es fessin un petó per demostrar-ho. La parella va accedir-hi i els tres joves haurien marxat fent comentaris despectius.

Els comentaris van fer enfadar el company del denunciant, que va acusar els altres nois d'homòfobs. Segons la denúncia, ells es van enfadar i els van agredir. Al seu company li van clavar una coça a la panxa, i a ell, un cop de puny a la cara. Tal com consta a l'informe mèdic, l'agressió li ha provocat un edema lleu al pòmul dret. Aquest dimarts, després de fer-se una revisió al CAP de Vilafant, ha presentat denúncia a la comissaria de Figueres. La policia li ha ensenyat fotografies de la base de dades amb l'objectiu de poder identificar els presumptes agressors, però no els ha reconegut.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT