Successos

Desenes d'animals morts en l'incendi d'una botiga de mascotes a Barcelona

El foc en un establiment de la rambla Badal no ha deixat persones ferides de gravetat però s'ha cobrat la vida de la majoria dels animals

ARA
1 min
La botiga incendiada

Encara no hi ha un balanç oficial de víctimes, però sí la certesa que l'incendi que va començar ahir poc després de les onze de la nit en una botiga de mascotes de Barcelona ha suposat la mort de la majoria dels animals que hi havia a l'interior, que es comptaven per desenes. Els Bombers de Barcelona han pogut donar per extingit el foc poc abans de les 5.30 h.

El local sinistrat és la botiga Món Animal, situada a la rambla de Badal i molt especialitzada en rèptils però que també ven ocells, peixos, fures, rosegadors i gats i gossos. L'incendi, en el qual han treballat deu dotacions dels Bombers, no ha provocat ferides greus en persones, tot i que dues sí que han hagut de ser ateses per inhalació de fum.

Les causes del foc encara s'estan investigant, segons ha apuntat el regidor del districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, en un comentari a Twitter en què ha lamentat els danys en un "comerç molt estimat del barri", a la Bordeta, i la mort dels animals. La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra investiguen ara què ha fet començar les flames.

Durant l'actuació dels Bombers, diverses famílies del bloc afectat, el número 53 de la rambla Badal, han hagut de ser desallotjades de casa seva, però ja hi han pogut tornar.

stats