Societat 07/12/2014

Despullats i ruixats amb 'sang' a la plaça del Rei contra la indústria de la pell

Un centenar de persones protagonitzen una protesta contra l'ús de pells animals

Efe
1 min
Un centenar de persones han participat en la protesta / EFE

BarcelonaMés d'un centenar de persones han protagonitzat aquest diumenge un nu col·lectiu a la plaça del Rei de Barcelona com a protesta per l'ús de les pells d'animals per a la confecció de peces de vestir. Els participants en aquesta protesta, organitzada per l'entitat AnimaNaturalis International, s'han estirat a l'escalinata del Tinell de la plaça, mentre altres activistes els ruixaven amb un líquid que simulava la sang com a símbol del sofriment que segons el seu parer pateixen els animals les pells dels quals són utilitzades per confeccionar peces d'abric.

Entre les persones que han participat en aquesta 'performance' animalista contra la indústria pelletera hi havia les models Judit Benavente i Bastet Davinia, que anaven vestides únicament amb un abric de pell i que s'han col·locat sobre la muntanya de cossos despullats i "ensangonats".

Els promotors d'aquest acte reivindicatiu recorden que anualment més de 60 milions d'animals són sacrificats a tot el món per comerciar amb la seva pell. "Els animals utilitzats per la indústria pelletera viuen tota el seva miserable vida tancats en petites gàbies fins que són gasejats o electrocutats via bucal o anal per després passar a ser escorxats", denuncia AnimaNaturalis, que destaca que molts dels animals encara estan conscients quan se'ls arrenca la pell "i moren lentament dessagnats".

stats