Societat 12/01/2018

Denuncien un camioner per conduir drogat i apuntar altres conductors amb un punter làser

Els Mossos van interceptar el camió a l'A-2 a Cornellà de Llobregat

Acn/p.p
1 min
La policia catalana ha obert una investigació per aclarir la relació dels implicats

BarcelonaEls fets van tenir lloc dimarts passat a tres quarts de deu del matí, quan el 112 va rebre la trucada d'una conductora per denunciar la presència d'un camió a la carretera C-55 en sentit Abrera que no mantenia la distància de seguretat amb els altres vehicles i apuntava, des de la cabina del camió, altres conductors de la via amb un punter làser.

Els agents van localitzar el camió infractor, que va ser interceptat a l’A2, a l’altura del terme municipal de Cornellà de Llobregat. Tot seguit, i a requeriment de la patrulla de trànsit, el conductor va lliurar de manera voluntària el punter làser descrit per la conductora que havia alertat al 112. El detingut és un jove de 24 anys, nacionalitat espanyola i veí de Gavà.

El làser que utilitzava el camioner per apuntar als altres conductors mentre conduïa per la C-55

Els Mossos van comissar el punter làser del conductor i van denunciar-lo pel seu ús per la llei 4/2015 de protecció de la seguretat ciutadana. Aquest tipus d'infracció es considera molt greu i preveu sancions que van des dels 30.001 als 600.000 euros.

A més, els agents van fer-li la prova d’alcoholèmia, per a la qual va donar negatiu, però en la prova de detecció de consum de drogues va donar positiu en haixix, motiu pel qual també el van denunciar, així com per dues infraccions administratives més del reglament general de conductors.

stats