Societat 17/01/2015

Detingut un conductor ebri per atropellar i ferir de gravetat un ciclista

El sinistre va registrar-se a Sant Vicenç dels Horts dimecres en l'encreuament de la N-II amb la N-340

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres, 14 de gener, al vespre un home de 52 anys i veí de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) per conduir borratxo, atropellar i ferir greument un ciclista. El sinistre es va produir al quilòmetre 599,9 de la N-II, a l'encreuament amb la N-340 i a tocar del Polígon Industrial Molí dels Frares.

El cotxe que conduïa l'arrestat va encalçar el ciclista, que va quedar sota la part davantera del vehicle i va patir ferides de gravetat. El conductor del turisme va ser sotmès a les proves de detecció alcohòlica i va donar positiu amb un resultat a la primera prova de 0,95 mg/l i, a la segona prova, de 0,84 mg/l, quasi quatre vegades més que la taxa màxima permesa.

A banda, el conductor presentava una simptomatologia molt evident d'estar sota els efectes de begudes alcohòliques, motius pels quals el van arrestar. El ciclista, que sagnava abundantment pel cap, el van traslladar d'urgència a l'hospital, on continua ingressat a l'UCI amb traumatisme cranioencefàlic i diverses contusions més. La seva vida no corre perill. El conductor del turisme detingut va passar ahir, divendres, a disposició judicial.

stats