Successos

Arresten un menor que ha arrencat els ulls a un treballador d'un hotel de Cambrils

La víctima, amb ferides a tota la cara, és a l'hospital en estat greu

M.R.
2 min
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu

BarcelonaL'Hotel El Dorado de Cambrils, un dels establiments més populars de la Costa Daurada, ha sigut l'escenari d'un episodi dantesc aquesta nit. Els Mossos d'Esquadra han hagut de reduir i arrestar un menor de 17 anys que havia atacat amb violència un dels treballadors de l'establiment, fins al punt d'arrencar-li els ulls. La víctima, de 62 anys, és a l'hospital en estat greu amb ferides a tota la cara. Els agents dels Mossos i de la Policia Local van haver de reduir l'agressor amb contundència, i actualment està sota custòdia policial en un centre hospitalari barceloní.

L'agressió va passar pocs minuts després de mitjanit. El noi era client de l'hotel i s'hi allotjava amb la seva mare que, segons ha avançat La Vanguardia i ha pogut confirmar aquesta redacció, hauria demanat ajuda al personal de l'establiment i a la policia perquè el noi tenia un brot psicòtic i la seva conducta era molt violenta. Quan el treballador de l'hotel –de 62 anys– ha respost a la petició d'ajuda el noi ha reaccionat atacant-lo amb cops de puny i puntades de peu. L'agressor s'hi ha acarnissat, sobretot a la zona del cap i de la cara i li ha acabat arrancant els ulls.

Intent d'agressió als policies

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local s'han presentat immediatament a l'establiment i l'han reduït. Fonts consultades expliquen que els agents han hagut d'utilitzar maniobres contundents a causa de l'estat del noi, que continuava alterat i agressiu i ha agredit un dels policies, a qui ha propinat un cop de cap al nas i li ha intentat prendre l'arma. Finalment els Mossos han aconseguit contenir-lo i se l'han endut primer a l'Hospital Sant Joan de Reus i després a un centre hospitalari de Barcelona per estabilitzar-lo.

Ara està ingressat a l'hospital barceloní sota custòdia policial, a l'espera que la Fiscalia de Menors –que és l'autoritat judicial que es fa càrrec dels menors d'edat que cometen delictes– n'assumeixi el cas. Segons fonts consultades, l'arrestat –que és veí de l'Hospitalet de Llobregat– hauria patit quatre episodis violents més des del març, tot i que no consta que estigui diagnosticat de cap malaltia mental.

Els Mossos d'Esquadra responsabilitzen el noi d'un delicte d'intent d'homicidi i un altre d'atemptat contra els agents de l'autoritat, i mantenen oberta la investigació.

stats