Societat 17/05/2019

Detingut el responsable d'un narcopís per abús i agressió sexual a Barcelona

Els pares d'una menor van denunciar-ne la desaparició dimarts, però la noia va tornar l'endemà

Ara
1 min
Una gorra de Mossos d'Esquadra dins d'un cotxe patrulla / PERE VIRGILI

BarcelonaUn home que tenia un narcopís ha estat detingut per abús i agressió sexual a Barcelona. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir dimecres un home acusat d'abusar i agredir sexualment una menor i de vendre droga en un narcopís al barri del Raval de Barcelona.

Els pares de la menor van denunciar que havia desaparegut dimarts passat, però la noia va tornar a casa l'endemà. La menor va denunciar que havia estat víctima d'un abús sexual, segons han informat fonts policials a Efe. El cos policial, quan va investigar el detingut, va detectar que era el responsable d'un narcopís del Raval, per la qual cosa també se li atribueix un delicte contra la salut pública.

Dijous al vespre els Mossos i la Guàrdia Urbana van escorcollar dos pisos relacionats amb l'home detingut, de 36 anys. Un dels immobles és el domicili del detingut i l'altre és un narcopís on es venia i es comprava droga. Els policies van detenir al narcopís una segona persona que tenia una ordre de cerca i captura per un delicte contra la salut pública. Hi van identificar quatre consumidors i van intervenir cinc bàscules de precisió i estris per a la dosificació de la droga.

stats