Els detinguts per la violació durant els 'sanfermines', acusats d'abusar d'una altra noia

Quatre dels acusats van gravar amb el mòbil com abusaven en grup d'una altra noia a Còrdova al maig 

El jutge que investiga  la suposada violació d'una dona durant els 'sanfermines' ha acusat quatre dels cinc detinguts d'un altre abús sexual. Els arrestats es van gravar amb el mòbil mentre abusaven d'una noia a Còrdova el mes de maig passat. 

El magistrat, que ha enviat aquesta part del cas a un jutjat cordovès perquè el continuï investigant, considera que els acusats van drogar la víctima perquè no es resistís. 

"La bella dorment"

Segons l'escrit del jutge, els acusats van gravar en vídeo els abusos i el van compartir en un xat anomenat 'La Manada', i posteriorment es van referir a la noia com "La bella dorment".

Un dels acusats va convèncer la noia perquè pugés al seu cotxe. El magistrat assegura que quan la noia es va asseure al seient del copilot va caure en un "estat d' inconsciència profunda", i dedueix que els detinguts l'haurien drogat prèviament. Els altres tres arrestats es van situar als seients del darrere del vehicle i, juntament amb el conductor, van començar "a tocar els pits entre tots" a la noia i a fer-li "petons a la boca, mentre se'n reien". 

La víctima es va despertar al cap d'una estona. Estava "completament despullada" al seient del darrere, amb la roba i les mitges "estripades". Mentre la noia es vestia, un dels acusats li va demanar que li fes una "fel·lació". Segons el jutge, ella s'hi va negar i l'home "li va pegar a la cara i al braç" i la va fer fora del cotxe.  

Segons el jutge, els acusats van tornar a compartir les imatges en un altre xat anomenat 'Perill' amb el cinquè dels processats per la suposada violació dels 'sanfermines'. El magistrat creu que les imatges reforcen el testimoni de la víctima, que va denunciar els abusos. Responsabilitza els acusats d'un delicte d'abusos sexuals i lesions.

Quan el masclisme surt de festa