Societat 13/08/2021

Dos joves detinguts per intent d'homicidi per cremar una tenda en un càmping

Hi dormia un treballador que, per sort, no era a dins quan la van encendre utilitzant un desodorant d'accelerant

ARA
1 min
L’incendi va deixar la tenda totalment calcinada.

BarcelonaEls Mossos d’Esquadra han detingut dos nois per cremar una tenda en un càmping de Saldes, al Berguedà, per una disputa. La policia atribueix als dos arrestats, de 18 i 19 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de la mateixa comarca, un delicte de temptativa d’homicidi i un altre d’incendi. Els fets van passar el 7 d’agost cap a les tres de la matinada, quan els Mossos van rebre l’avís per un foc en una tenda del càmping. Quan els agents van arribar, l’incendi estava apagat i havia deixat la tenda totalment calcinada, a part de causar petits danys en d'altres situades al costat.

En el moment que es va declarar el foc no hi havia ningú a l’interior de la tenda, tot i que més tard els Mossos van esbrinar que l’incendi havia sigut provocat per tres joves de la zona. Segons la investigació, els presumptes autors havien discutit amb un treballador del càmping i després d’aquesta disputa van cremar la tenda on dormia. Els nois van utilitzar un desodorant com a accelerant per calar-hi foc.

Els agents van detenir aquest dijous dos dels presumptes autors i la investigació continua oberta per localitzar el tercer. Els detinguts han passat aquest matí a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Berga, que els ha deixat en llibertat condicional.

stats