Dos detinguts i almenys un ferit en un narcoassalt a Barcelona

Els Mossos investiguen si es van utilitzar armes de foc i intervenen altes quantitats de droga

ARA
1 min
Agents antiavalots dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu

BarcelonaUna disputa entre bandes dedicades al tràfic de drogues al mig de Barcelona. Això és el que els Mossos d'Esquadra sospiten que va passar ahir cap a les nou de la nit en un edifici del carrer Aribau, segons ha pogut saber l'ARA arran de fonts amb accés a dades de la investigació. Uns traficants haurien atracat l'immoble de l'Eixample, pròxim a la plaça de la Universitat, en una acció que va deixar, com a mínim, un ferit.

Fonts dels Mossos expliquen que encara investiguen si l'assalt es va fer amb armes de foc i confirmen dues detencions, però no en donen més detalls. Fonts pròximes a la investigació, d'altra banda, apunten que la principal hipòtesi és que l'atac estava motivat pel tràfic de drogues. També indiquen que s'hi van confiscar grans quantitats de drogues sintètiques i diners en efectiu.

Segons les mateixes fonts, va ser algú pròxim al grup de traficants que va patir el narcoassalt qui va alertar la policia. Després els dos membres que suposadament havien presenciat la disputa, incloent-hi l'home que tenia una ferida al peu, van quedar arrestats per tràfic de drogues. En la inspecció de l’immoble, els Mossos van requisar diverses substàncies que sumarien prop de 10 quilos, entre metamfetamina i milers de pastilles. També es van trobar diversos bitllets en efectiu que ascendirien a centenars de milers d’euros.

stats