Societat 05/07/2014

Detinguts per robar-li la cartera a un home fent-se passar per policies

Els arrestats van demanar-li la documentació a la víctima i van aprofitar-ho per donar-li un cop de puny i emportar-se-li la cartera

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir el 29 de juny dos veïns de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental), de 41 i 48 anys, que es van fer passar per policies per robar a un home. Els arrestats van demanar-li la documentació a la víctima, moment en què van aprofitar per donar-li un cop de puny i emportar-se-li la cartera. Poc després, els Mossos van arrestar els dos lladres gràcies a les descripcions aportades pels testimonis dels fets, i van poder retornar les possessions a l'afectat. La policia els imputa un delicte de robatori amb violència o intimidació i usurpació de funcions públiques, segons han informat els Mossos en un comunicat.

Aquest fet va coincidir el mateix dia amb la detenció a Horta-Guinardó d'un jove de 21 anys, i d'un menor de 16 anys, per un robatori amb violència a una vianant. Els fets van passar pels volts de les quatre de la tarda, quan els dos joves van arrabassar d'una estrebada un collaret a una dona mentre caminava pel carrer.

Els dos lladres van ser enxampats gràcies a l'actuació d'un agent fora de servei i a un ciutadà que van retenir els lladres fins que va arribar la policia.

stats