Trànsit
Societat 29/10/2011

Dissabte de retencions a les carreteres catalanes

L'accés a Andorra i la congestió a Golmés, al Pla d'Urgell, són protagonistes juntament amb la boira que afecta la circulació a la C-25. El Servei Català del Trànsit demana prudència a l'hora de circular

Ara
1 min

Dissabte de retencions a les carreteres catalanes, segons informa el Servei Català de Trànsit. Un dels punts més conflictius és la N-145 per accedir a Andorra, que a aquestes hores registra fins a sis quilòmetres de cua. També hi ha retencions de fins a tres quilòmetres a la C-14, al seu pas per Oliana.

Un accident amb quatre vehicles implicats ha obligat a tallar un carril a l'A-2 en sentit nord, a l'altura de Golmés. L'incident provoca fins a quatre quilòmetres de retenció.

A la C-55, al seu pas per Manresa, el trànsit es desvia cap a la C-16C després que un camió bolcat hagi obligat a tallar la circulació en els dos sentits de la marxa.

Les condicions climatològiques afecten la circulació a la C-25, al pas per Calonge de Segarra. El Servei Català del Trànsit demana prudència a les carreteres al llarg del pont de Tots Sants, sobretot si les condicions climatològiques són adverses.

stats