Mor una dona atropellada pel Trambaix

L'accident ha deixat sense servei el Tram de les línies T1, T2 i T3 entre Maria Cristina i Plaça Francesc Macià, a Barcelona, tot i que ara ja s'ha restablert la circulació

Una dona de 70 anys ha sigut atropellada per un tramvia a l'avinguda Diagonal de Barcelona, a l'altura del carrer Numància, i ha mort poc després de ser evacuada en una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Clínic en estat crític. L'accident s'ha produït a les 12.15 h quan un comboi que anava en direcció a la plaça Francesc Macià l'ha envestit.

L'atropellament ha provocat que es tallés la circulació de les línies T1, T2 i T3 del Tram entre les parades de Maria Cristina i Plaça Francesc Macià, tot i que a les 13.45 h ja s'ha restablert el servei. Durant l'afectació els passatgers han pogut fer ús de les línies 7, 33, 63 i 67 del bus com a transport alternatiu.

Fins al lloc de l'accident s'han traslladat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers de Barcelona.

Es tracta del segon atropellament en només 3 dies al tramvia de la Diagonal després que dimarts passat a primera hora del matí una dona de 85 anys perdés la vida a prop de la plaça Pius XII.