Successos
Societat 14/04/2011

Una dona mor en l'incendi d'un pis a Corbera de Llobregat

El foc ha cremat totalment un pis i n'ha afectat un altre aquest migdia en un bloc de Corbera de Llobregat. Una dona ha mort i una altra ha estat intoxicada pel fum

Redacció
1 min

BarcelonaEls Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 13.27 hores d’avui d’un incendi al carrer Santa Magdalena número 14 de Corbera de Llobregat, en un bloc de quatre plantes, segons han informat en un comunicat.

El foc ha cremat totalment un pis de la segona planta on han caigut envans i ha cedit el sostre. També ha quedat afectat un altre pis de la tercera planta. Els Bombers, que han mobilitzat 11 dotacions, han donat per controlat el foc al voltant de les 14.10 hores. A les 15.20 l’incendi ja estava totalment apagat.

Com a mesura preventiva s’han desallotjat totes les persones que en el moment de l’incendi es trobaven al bloc. Una veïna de la tercera planta ha estat evacuada de l’edifici a un centre hospitalari per intoxicació lleu causada pel fum.

Balanç: una víctima mortal

Els Bombers han estat informats que una persona es trobava a l’interior del pis sinistrat. Han iniciat una recerca intensiva i finalment, al voltant de les 15.45 hores s’ha localitzat, entre la runa del pis, el cos d’una dona, la identitat de la qual no ha estat facilitada.

També s'han mobilitzat al lloc de l'incendi cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, efectius sanitaris i de la policia local.

Tots els veïns, excepte els de la segona i els de la tercera planta, ja han pogut tornar als seus domicilis.

stats