Societat 30/11/2019

La policia intervé a Badalona la partida de metamfetamines més gran localitzada fins ara a Espanya: 631 kg

Els agents han arrestat dues persones que distribuïen la droga a tot Europa

Montse Riart
1 min

BarcelonaEmmagatzemaven la droga en un magatzem de Badalona i la distribuïen per tot Europa. La Policia Nacional ha arrestat a Badalona dues persones que formaven part d'una de les bandes amb més capacitat per distribuir cristall, un tipus de metamfetamina a nivell internacional. Els agents han intervingut 631 quilos d'aquesta droga amagats en 26 caixes de cartró. Es tracta de la partida de metamfetamines més gran detectada fins ara a Espanya, segons la policia.

L'última gran intervenció d'aquest tipus de droga es va fer al mes de maig. Aleshores la partida intervinguda pesava 178 quilograms. Això vol dir que els paquets de cristall intervinguts a Badalona tripliquen el volum d'aquesta partida, que fins ara també era la més gran de metamfetamines interceptada fins ara.

A més dels dos detinguts a Badalona, l'operatiu –que s'ha fet amb la col·laboració d'altres cossos policials europeus– ha servit per arrestar quatre persones més fora d'Espanya que formarien part de la mateixa organització criminal.

L'operatiu policial –que es va fer setmanes enrere– ha transcendit poques hores després que els Mossos despleguessin a Badalona un macrodispositiu contra el tràfic d'armes i de drogues al barri de Sant Roc, que ha acabat amb 40 detinguts.

stats