Correccions de la selectivitat: consulta tots els exàmens, les respostes i les solucions

Descarrega't en PDF les correccions dels exàmens de les PAU i comprova si els has fet bé

ARA
3 min
Un grup d'estudiants repassant minuts abans d'entrar a l'examen, a la UPF.

BarcelonaEls exàmens de la selectivitat 2024 acaben d'arrencar. Els dies 4, 5 i 6 de juny es fa la convocatòria ordinària dels exàmens de les proves d'accés a la universitat (PAU) a Catalunya. Si acabes d'avaluar-te i vols comprovar si les teves respostes són correctes o si vas ben encaminat, ho pots fer consultant aquí, tot seguit, les solucions i correccions a mesura que es vagin publicant. No serà fins al dimecres 10 de juliol que es publicaran les primeres llistes d'assignació, on els estudiants podran comprovar si tenen prou nota per matricular-se a la seva primera opció. Tot i això, a continuació trobaràs els diferents exàmens per matèries i ordenats segons l'horari en què s'han fet.

Si ets dels que faran la selectivitat al setembre, és a dir, a la convocatòria extraordinària (3, 4 i 5 de setembre), aquí també podràs aprofitar per consultar els exàmens corregits i preparar-te millor les PAU. Anirem actualitzant aquest article a mesura que es vagin publicant els exàmens i les correccions en PDF els diferents dies.

Dimarts 4 de juny (dia 1)

El primer dia d'exàmens de la selectivitat els alumnes han començat amb la prova de llengua castellana i literatura, com ja es va fer l'any passat a la convocatòria de juny. Tot seguit, i després del descans, és hora per a les proves de llengua estrangera. Finalment, cinc de les assignatures optatives. Aquí tens totes les correccions, respostes i solucions dels exàmens de la selectivitat 2024 en format PDF:

Dimecres 5 de juny (dia 2)

El segon dia de la selectivitat 2024 ha iniciat amb l’examen d’història o d'història de la filosofia, depenent de l'elecció de cada alumne. Després del descans, els estudiants han continuat amb les optatives d'anàlisi musical, ciències generals, llengua i cultura llatines i matemàtiques. A continuació tens totes les correccions, respostes i solucions dels exàmens en format PDF:

Dijous 6 de juny (dia 3)

L’últim i tercer dia de les PAU 2024 ha començat amb la prova de llengua catalana i literatura. Tot seguit, després del descans serà el moment dels exàmens de matemàtiques aplicades a les ciències socials, dibuix artístic, grec i arts escèniques. Aquí tens totes les correccions, respostes i solucions dels exàmens de la selectivitat 2024 en format PDF:

stats