Societat Educació 09/06/2023

Selectivitat 2023: Consulta aquí tots els exàmens, les respostes i les solucions

Descarrega't en PDF les correccions dels exàmens de la selectivitat 2023 i comprova si els has fet bé

ARA
3 min
Una alumna a punt de començar l'examen

Els exàmens de la selectivitat 2023 acaben d'arrencar. Els dies 7, 8 i 9 de juny es fa la convocatòria ordinària dels exàmens de les proves d'accés a la universitat (PAU) a Catalunya. Si acabes d'avaluar-te i vols comprovar si les teves respostes són correctes o si vas ben encaminat, ho pots fer consultant aquí, tot seguit, les solucions i correccions. No serà fins al dimecres 12 de juliol que es publicaran les primeres llistes d'assignació, on els estudiants podran comprovar si tenen prou nota per matricular-se a la seva primera opció. Tot i això, a continuació trobaràs els diferents exàmens per matèries i ordenats segons l'horari en què s'han fet.

Si ets dels que faran la selectivitat al setembre, és a dir, a la convocatòria extraordinària (5, 6 i 7 de setembre), aquí també podràs aprofitar per consultar els exàmens corregits i preparar-te millor les PAU. Anirem actualitzant aquest article a mesura que es vagin publicant els exàmens i les correccions en PDF els diferents dies.

Dimecres 7 de juny (dia 1)

El primer dia d'exàmens de la selectivitat els alumnes han començat amb la prova de llengua castellana i literatura, com ja es va fer l'any passat a la convocatòria de juny. Tot seguit, i després del descans, és hora per a les proves de llengua estrangera. Finalment, cinc de les assignatures optatives. Aquí tens totes les correccions, respostes i solucions dels exàmens de la selectivitat 2023 en format PDF:

Dijous 8 de juny (dia 2)

El segon dia de la selectivitat 2023 ha iniciat amb l’examen d’història, una de les assignatures comunes. Després del descans, continua amb les dues assignatures  comunes d'opció, llatí i matemàtiques, juntament amb dibuix artístic. Finalment, la resta d’optatives. A continuació tens totes les correccions, respostes i solucions dels exàmens en format PDF:

Divendres 9 de juny (dia 3)

L’últim i tercer dia de les PAU 2023 comença amb la prova de llengua catalana i literatura. Tot seguit, és el moment de les dues assignatures comunes d’opció, matemàtiques aplicades a les ciències socials i fonaments de les arts, juntament amb grec i electrotècnia. Finalment, la resta d’optatives. Aquí tens totes les correccions, respostes i solucions dels exàmens de la selectivitat 2023 en format PDF:

stats