Societat 11/12/2014

Endesa informa que ha restablert el servei a la "pràctica totalitat" d'afectats pel temporal de vent

Manté 48 grups electrògens per suplir la infraestructura danyada i 577 efectius per reparar-la

Acn
1 min

BarcelonaLa companyia elèctrica Endesa ha informat que ja ha restablert la "pràctica totalitat" del servei als usuaris que aquest dijous al matí encara no tenien llum per la llevantada de dimarts, bàsicament situats al Vallès Occidental i al Vallès Oriental. La caiguda d'arbres i branques damunt de les línies, així com accessos tallats, han dificultat i retardat la reparació de les incidències, algunes de les quals s'han produït en punts complicats de zones de muntanya. A hores d'ara continuen connectats 48 grups electrògens per suplir el servei de la xarxa malmesa i hi ha mobilitzats 577 tècnics i operaris per reparar-la.

Durant les properes setmanes es repararà de forma definitiva les instal·lacions, moment en què es podran retirar els generadors. Un cop els treballs estiguin enllestits, Endesa repassarà la tala i esporga al voltant de les línies a les comarques més afectades.

També farà revisions termogràfiques a les noves esteses perquè la xarxa recuperi els nivells de qualitat estàndards. Serà a posteriori que des d'Endesa es considerarà tancat l'episodi de fortes ventades de dimarts passat.

stats