SOCIETAT
Societat 23/09/2011

Esteve Camps, nou president de la Junta Constructora de la Sagrada Família

Assumeix el càrrec en substitució de Joan Rigol

Ara
1 min
Esteve Camps

BarcelonaEsteve Camps i Sala és el nou president de la Junta Constructora de la Sagrada Família en substitució de Joan Rigol. Rigol va anunciar aquesta setmana que deixava el càrrec. El nomenament l'ha anunciat l'arquebisbat de Barcelona en un comunicat.

Diu la nota de premsa: "Havent finalitzat el període pel qual fou nomenat el Sr. Joan Rigol com a president delegat de la Fundació Junta Constructora del Temple de la Sagrada Família, el cardenal arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, president de l'anomenada Fundació, ha nomenat com a nou president delegat d'aquesta Fundació el Sr. Esteve Camps i Sala. El cardenal agraeix al Sr. Joan Rigol el treball realitzat i al nou president delegat la seva disponibilitat en l'acceptació del càrrec".

Camps va ser director de Centres Culturals Catòlics de la delegació d'Apostolat Seglar de l'Arquebisbat. En la visita del papa Benet XVI a Barcelona, va ser el responsable del servei d'acreditacions i, des de la dedicació de la Sagrada Família, forma part de l'equip organitzador dels actes al temple d'Antoni Gaudí. Actualment col·labora a la delegació d'Economia de l'Arquebisbat de Barcelona, i és conseller de Càritas Diocesana i de la residència sacerdotal Sant Josep Oriol.

stats