Societat 25/07/2011

Estiu absent: setmana 3

El temps canviant i l'ambient fresc podrien allargar-se com a mínim 7 dies més. El corrent de nord no s'interromp.

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaDilluns amb força intervals de núvols al Pirineu, que amb el pas de les hores s'aniran fent més presents a la Catalunya Central, comarques de Girona i pla de Lleida. El matí hi haurà moltes estones de sol, però a la tarda fins i tot cauran xàfecs aïllats en indrets com Berga, Vic o Girona. No seria estrany que algun ruixat arribés fins i tot a àmbits com el Vallès o la Costa Brava, però en tot cas serien gotellades. Un dia més l'ambient serà força càlid al sud i a ponent, on les temperatures seran prou estiuenques, però el termòmetre tornarà a quedar-se força frenat a la resta. Poca calor.

Demà el temps serà pitjor, igualment variable i canviant però en aquest cas els xàfecs de tarda afectaran moltes més comarques, sobretot de Barcelona, de Girona i tot el Pirineu. El canvi de temps tindrà continuïtat dimecres, que serà un dia amb molts núvols a la meitat est, i en general tot plegat farà que la setmana que comencem segueixi la dinàmica dels últimes dies: temps molt canviant i poca calor en general.

Fins i tot la tendència que s'apuntava fa alguns dies a més calor a partir de dijous flaqueja avui en els mapes de les temps: podríem arribar al cap de setmana que ve amb cel mig ennuvolat, ruixats puntuals i temperatures a ratlla.

Trobareu més informació sobre la previsió a www.ara.cat/meteo.

stats