Societat 05/05/2013

Una explosió provoca l'esfondrament d'una part de la façana d'un edifici al Poble-Sec de Barcelona

L'incident ha obligat a desallotjar 26 persones i 8 no podran tornar de moment a les seves cases

Acn
1 min

BarcelonaLa manipulació d'un esprai ha provocat aquest diumenge a primera hora del matí una deflagració en un pis del carrer Piquet del barri del Poble-Sec de Barcelona. L'explosió ha esfondrat una part de la façana posterior de l'edifici, i al produir-se en un dels habitatges de l'últim pis, de la finca de set plantes, ha provocat també danys materials als baixos a causa de la caiguda de la runa pel pati interior.

L'accident ha obligat a desallotjar de forma preventiva 26 persones. 8 no podran tornar als seus domicilis, i dues d'aquestes, que viuen al pis on s'ha produït l'accident, han estat reallotjades per Emergències Socials de l'Ajuntament. Les altres sis, s'han desplaçat a cases de familiars o amics.

L'incident ha acabat amb només un dels veïns del pis sinistrat amb ferides lleus, que ha estat atès in situ pel SEM i sense necessitat de trasllat hospitalari. Al lloc dels fets, s'hi ha desplaçat cinc dotacions de Bombers, efectius de la Guàrdia Urbana, el Servei d'Emergències Mèdiques i Emergències Socials de l'Ajuntament de Barcelona. Tècnics d'Hàbitat Urbà també col·laboren en les tasques per retirar les runes.

stats