Societat 04/12/2014

Félix Martín, nou director de Rodalies de Catalunya

Substitueix Miguel Pérez, que passa a ser gerent de Serveis Transversals. El nomenament s'ha fet en el marc de la reestructuració que Renfe ha dut a terme a la seva àrea 'Viajeros' i de forma acordada amb la Generalitat

Ara
1 min

BarcelonaFélix Martín serà el nou director de Rodalies de Catalunya. Així ho ha informat Renfe aquest dijous en un comunicat on s'explica que el nomenament s'ha fet en el marc de la reestructuració que l'ens ferroviari ha dut a terme a la seva àrea 'Viajeros' i de forma acordada amb la Generalitat.

El nou director és diplomat en màrqueting per EADA i en Direcció d'Empreses per IESE. Abans, havia ocupat càrrecs de responsabilitat a Renfe com a gerent d'Àrea de Mercat Nord-est-Mediterrani i gerent de Serveis Transversals. De fet, aquest darrer serà la nova responsabilitat de Miguel Pérez, que deixa de ser director de Rodalies després de dos anys i mig al càrrec.

El passat dimarts, Renfe Operadora va aprovar un nou model organitzatiu amb l'objectiu de reforçar la implantació territorial de la companyia. 'Renfe Viajeros' es divideix en dos grans direccions: Serveis Comercials, que agruparà els serveis de transports ferroviaris no subvencionats per l'Estat (TGV i Llarga Distància), i Servei Públic, que agrupa els serveis considerats com a obligació de servei públic, com el de Rodalies i gran part dels de Mitja Distància.

stats