Societat 05/08/2011

Florentino Fernández aterra dilluns a Neox amb 'Otra movida'

Neox estrena dilluns Otra movida , el programa conduït per Florentino Fernández que seguirà la línia marcada la temporada passada per Tonterías las justas , a Cuatro, però incorporant-hi algunes novetats.

Albert Castellví Roca
2 min
Florentino Fernández, Cristina Pedroche, Dani Martínez i Anna Simon lideraran la nova etapa de Neox, que estrena logotip groc.

Barcelona.Les vacances ja s'han acabat per a Florentino Fernández i el seu equip. Dilluns debuten a Neox amb Otra movida , que s'emetrà cada tarda a partir de les 16.00. El director del programa, Miguel Ángel Ferrer, explicava ahir en la presentació de l'espai que serà "una continuació" de Tonterías las justas ( TLJ ), el programa que el mateix equip va presentar a Cuatro fins a l'1 de juliol. Tot i així, avança que no en serà una còpia: "No hi haurà tant zàping, que era l'esquelet del programa la temporada passada. Ens agradaria generar els nostres propis continguts, i també farem tonteries més abstractes".

En el nom dels col·laboradors també hi haurà algunes variacions. Anna Simon i Dani Martínez seguiran acompanyant Flo al plató, però la reportera Romina Belluscio ha deixat el seu lloc a Cristina Pedroche i Raúl Gómez. Curiosament, Pedroche arriba provinent de Sé lo que hicisteis , el programa de La Sexta contra el qual competia directament TLJ . Ella serà l'encarregada de parlar amb els famosos que participin en diversos esdeveniments, però també intentarà aprendre noves professions. Gómez, en canvi, protagonitzarà bromes de càmera oculta i mirarà de superar els reptes que li plantegin els seus companys.

Otra movida incorporarà, a més, algunes seccions noves, com una paròdia d' España directo amb reportatges surrealistes, un zàping dels programes de matinada o un concurs en què el públic haurà de fer riure el comptable de l'equip. I els exconcursants de Pekín Express Manuel i Engracia, que ja col·laboraven a l'útlima etapa de TLJ , continuaran mostrant el contrast entre el seu origen rural i la vida d'urbanites que els proposa el programa.

'Otra movida' a les xarxes

TLJ va tenir un gran èxit a les xarxes socials -va superar el milió d'amics a Facebook-, i Otra movida vol seguir explotant aquesta via. I no se n'amaguen: a la careta, el nom dels presentadors és substituït per la seva adreça de Twitter.

stats