Societat 19/03/2014

Formació i activitats a prop del mar

El Centre de la platja de Barcelona estrena temporada amb propostes d'educació ambiental i d'informació del litoral

Ara
1 min
Un grup escolar en una activitat del Centre de la Platja

BarcelonaDavant de l'Hospital del Mar, als porxos de la platja del Somorrostro, hi ha el Centre de la Platja de Barcelona, un espai d'informació, de trobada i de formació per a totes les persones interessades en qualsevol aspecte relacionat amb el litoral barceloní.

Des del dissabte 1 de març, a més, el centre ha estrenat temporada d'activitats individuals i grupals per a tots els públics, des de tallers a rutes, contes, visites, espectacles, tertúlies i jocs. D'entre les activitats individuals, totalment gratuïtes, els usuaris d'aquest equipament podran realitzar rutes guiades pels entorns del litoral (la platja, la muralla de mar, la llotja de peix, el zoo, el barri de La Barceloneta, al CRAM, a l'IMAX, etc.) o activitats de descoberta de la biodiversitat marina.

També s'organitzen activitats enfocades específicament a un públic adult o gent gran. Tallers sobre la cuina de mar, sobre les tecnologies que faciliten la gestió ambiental del litoral o rutes 'per la Barceloneta a través de coordenades de GPS en són alguns exemples.

D'altra banda, el Centre ofereix formació per a escoles, des d'educació infantil fins a l'ESO, i durant el mes d'agost es programen activitats especials per acompanyar als banyistes i usuaris de les platges en temporada de bany

Cessió d'espai

Les entitats, associacions o col·lectius relacionats amb el litoral de Barcelona poden disposar de la sala de reunions del Centre de la Platja per desenvolupar-hi sessions de formació o trobades, com també de les prestacions de què disposa.

stats