Societat 18/06/2015

El Govern demana a Colau que "reconsideri" la renúncia de Barcelona als Jocs d'Hivern

Francesc Homs ha animat el PSC a fer pinya amb la Generalitat per convèncer l'alcaldessa, i ha recordat als socialistes que el seu paper pot ser important ja que tenen a Colau com a "sòcia"

Europa Press
1 min
El conseller de la Presidència, Francesc Homs / ACN

BarcelonaEl conseller de Presidència de la Generalitat, Francesc Homs, ha demanat a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que "reconsideri" la decisió del consistori de renunciar a l'aspiració als Jocs Olímpics d'Hivern 2026.

En una intervenció davant del ple del Parlament, ha lamentat que Colau ha pres la decisió "unilateralment", sense consultar amb altres actors implicats en el projecte, com la Generalitat i els ajuntaments del Pirineu català.

Homs ha animat el PSC a fer pinya amb la Generalitat per convèncer l'alcaldessa, i ha recordat als socialistes que el seu paper pot ser important ja que tenen a Colau com a "sòcia", en al·lusió que van donar suport a la seva investidura.

També s'ha referit als Jocs el conseller d'Empresa de la Generalitat, Felip Puig, que ha criticat la "renúncia" de l'alcaldessa que la ciutat aspiri a organitzar els Jocs.

stats