Publicitat
Publicitat

La gent gran, al punt de mira dels lladres

Els Mossos adverteixen que els avis han de vigilar més que ningú per evitar els furts. Aquest any han fet 1.200 xerrades col·lectives per advertir-los. Carmen Ber, una de les  víctimes, explica el seu cas

Va anar a la caixa a treure 400 euros per convidar els seus néts a un sopar especial que els havia promès. A la tornada, quan estava a punt d'entrar a casa, va sentir un soroll de monedes a terra. No sabia d'on sortien, però unes noies li van dir que li havien caigut a ella. Poc després d'aquesta maniobra de distracció, va veure les noies córrer i el sobre amb els 400 euros ja no hi era. Encara no sap com l'hi van prendre de la bossa.

Aquesta és la història de Carmen Ber, una veïna de Vilafranca del Penedès. Però també és la història de molts altres avis. Els Mossos d'Esquadra adverteixen que són un col·lectiu especialmemt vulnerable als lladres. Aquest any han fet 1.200 xerrades a col·lectius de gent gran per advertir-los i donar-los consells sobre com comportar-se per evitar els furts i els robatoris.

Podeu llegir el reportatge complet a l' Ara Premium

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de