SOCIETAT
Societat 27/07/2011

Un caiac 'navegant' pels carrers de Girona

Uns veïns del carrer Valladolid aprofiten l'important aiguat que va caure a la ciutat durant la tarda d'ahir per “aliar-se amb l'enemic” i treure l'embarcació de rems. Els conductors, els més sorpresos, "no sabien quines normes havien de respectar, si la dreta o sobrevent, motor o rem”

David àlvarez
1 min
En caiac pels carrers de Girona / Artur Antúnez

BarcelonaEls carrers de Girona van ser l'escenari d'una imatge sorprenent: per sobre l'asfalt circulava, o més aviat “navegava”, un caiac. La forta tempesta que va caure, que en alguns municipis de la zona va superar els 100 litres per metre quadrat, va permetre que uns veïns del carrer Valladolid gaudissin de la seva afició en un lloc ben atípic.

L'Artur Antúnez i els seus fills, el Pau i l'Enric, són els protagonistes d'aquesta divertida història. L'Artur és soci del club de caiac Pagaia i va començar a navegar fent servir barques inflables, segons explica ell mateix. Amb el temps, però, l'afició es va anar consolidant i a dia d'avui, fins i tot té un caiac de fusta que s'ha construït ell mateix, encara que no el va treure per por de provocar-li algun desperfecte.

Ahir, havent dinat, va veure com la pluja desmesurada que queia a la zona feia pujar el nivell de l'aigua per sobre les voreres. Després d'assegurar-se que no n'entraria al garatge de casa seva, l'Artur i els seus fills es van “aliar amb l'enemic” i van treure el caiac al carrer per “jugar una estona”. L'escena va ser la distracció del veïnat, segons explica l'Artur, però va ser una sorpresa majúscula per als conductors, “que no sabien quines normes havien de respectar, si la dreta o sobrevent, motor o rem”.

stats