IMMIGRACIÓ
Societat 25/01/2011

El Govern nomena Xavier Bosch Garcia nou director general d'Immigració

Tot i que la conselleria de Benestar Social i Família havia arribat a confirmar el nom de Josep Pera, regidor de CiU a Badalona, Bosch assumirà les polítiques d'immigració de la Generalitat

Redacció
1 min

BarcelonaXavier Bosch Garcia serà el nou director general d'Immigració de la Generalitat. El Govern ha confirmat aquest dimarts l'accés de Bosch al càrrec. Exdiputat d'ERC i home proper a Àngel Colom –el va acompanyar quan va crear el Partit per la Independència (PI)–, Bosch assumirà les polítiques d'immigració de l'executiu de Mas. Josep Pera, regidor de CiU a Badalona, que fins i tot havia arribat a ser confirmat per a la conselleria de Benestar Social i Família, ha estat finalment descartat.

La influència de Colom, president del secretariat d'Immigració de CDC, podria haver estat decisiva en el nomenament. Colom, que no veia amb mals ulls el càrrec, no era l'opció preferida pel Govern, tenint en compte el procés obert pel cas Palau. Descartat com a primera opció, el veterà polític hauria apadrinat l'opció de Bosch.

stats