Societat 31/05/2019

En estat crític un home per haver saltat d'un sisè pis després d'apallissar el seu exmarit

El suposat agressor està ingressat en un hospital sota custòdia policial, acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi

Efe
1 min

BarcelonaUn home està en estat crític per haver saltat des d'un sisè pis a Barcelona després d'apallissar suposadament el seu exmarit, amb qui estava en tràmits de separació.

Segons han informat a Efe fonts de la investigació, els Mossos d'Esquadra han rebut una alerta cap a les 9 hores que avisava que hi havia un home greument ferit a terra, al carrer Roger de Llúria, a la cruïlla amb el carrer València.

Quan els agents i els equips d'emergència han arribat al lloc han comprovat que hi havia un home ferit, que ha estat evacuat en estat crític a un centre hospitalari.

Posteriorment, els Mossos han descobert que a l'habitatge de l'home ferit hi havia el seu exmarit malferit, suposadament després que el primer l'agredís de manera molt violenta amb cops.

Segons les fonts, l'agressor ha abandonat el pis que compartia encara amb la seva exparella, pensant que l'havia matat, i s'ha dirigit a un habitatge situat als voltants, des del qual s'hauria intentat suïcidar saltant al buit des d'un sisè pis.

Els Mossos han obert una investigació per intentar aclarir els fets, després que alguns veïns han indicat que la parella, en tràmit de divorci, va protagonitzar ahir a la nit una forta discussió al pis que encara compartien al carrer Roger de Llúria.

De fet, el suposat agressor és a l'hospital sota custòdia policial, acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi, segons les fonts.

L'home agredit suposadament pel seu exmarit també està ingressat a l'hospital a causa dels diversos cops que ha patit al cap.

stats