BARCELONA
Societat 08/06/2013

Trias creu que el bloqueig a l'Hospital de Sant Pau es deu a la "judicialització" del conflicte

L'alcalde de Barcelona creu que el bloqueig en la gestió del centre és degut a la dinàmica de demandes judicials. El patronat de la Fundació de l'hospital va dimitir divendres en bloc. La Generalitat insta el centre a presentar un concurs de creditors

Ara
1 min

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, veu en la dinàmica de demandes judicials a l'Hospital de Sant Pau la causa de fons en la mala gestió del centre. En declaracions a 'El suplement' de Catalunya Ràdio, Trias ha respost així a la decisió del patronat de la Fundació del centre de dimitir en bloc davant dels problemes de finançament. "Que un hospital estimat com és Sant Pau, que se li fa un hospital nou, que hi hagi aquesta manca d'entesa de tota la gent de l'hospital i que creguin que la solució de l'hospital és judicialitzar-lo, doncs jo crec que és un error gravíssim", ha dit l'alcalde.

Trias respon així a la decisió del patronat de la Fundació de l'Hospital de Sant Pau de dimitir en bloc la mateixa setmana que s'ha imputat els exdirectius del centre. La Generalitat ha respost que si vol fer front a la crisi presenti un concurs de creditors, un any després que intervingués l'hospital.

Des del comitè de treballadors, es creu que la causa de la dimissió és la "pèssima gestió del centre", perquè si s'envia una ordre judicial serà per a la direcció, ha dit Carme Pérez, presidenta del comitè d'empresa.

stats