SOCIETAT
Societat 08/04/2012

Iberia cancel·la 127 vols aquest dilluns per l'inici de la vaga de pilots

La falta d'acord entre la companyia i els pilots provocarà alteracions en els trajectes de l'últim dia festiu de Setmana Santa

Efe
1 min

MadridIberia ha cancel·lat 127 operacions previstes per a aquest dilluns per l'inici de la vaga de pilots convocada pel sindicat Sepla Iberia, prevista durant 30 jornades –tots els dilluns i divendres– fins al 20 de juliol. Segons les informacions facilitades per la companyia, d'aquests 127 vols, 54 corresponen a destinacions estatals, 64 a operacions programades a ciutats europees i 9 són trajectes transoceànics.

La vaga s'iniciarà després que no s'arribés a cap acord entre la companyia i els pilots malgrat la mediació de l'exministre Manuel Pimentel, que va elaborar un document per facilitar un apropament de posicions que no va ser acceptat per les parts. El primer dia d'aturada dels pilots coincideix amb Dilluns de Pasqua, final de les vacances de Setmana Santa. El sindicat culpa Iberia i la companyia culpa els pilots de ser responsables d'haver desaprofitat la mediació de Pimentel.

stats