Societat 24/06/2018

Ingressa a presó un home per tres robatoris violents a la via pública a Vic

L'individu assaltava les víctimes agafant-les pel coll i les intimidava amb una arma blanca

Acn
1 min

BarcelonaUn home de 41 anys ha ingressat a presó aquest diumenge acusat de tres robatoris violents a la via pública a Vic. El primer es va produir el 3 de juny al carrer Bisbe Morgades, quan va abordar violentament per l'esquena un noi, el va amenaçar amb una arma blanca i li va sostreure el telèfon mòbil i la cartera.

El segon robatori va ser el 15 de juny a la Rambla del Passeig a les quatre de la matinada. L'individu va assaltar una parella per l'esquena per intentar prendre'ls el telèfon mòbil. Una de les víctimes va haver de ser intervinguda a l'Hospital de la Vall d'Hebron a causa de les ferides de gravetat que l'arma blanca de l'agressor li va produir a la cara.

El tercer robatori es va produir el 17 de juny, quan va assaltar una noia amb l'objectiu de robar-li el telèfon mòbil, però tres nois ho van impedir.

Un dia després del tercer robatori, els Mossos d'Esquadra el van identificar i detenir com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació. L'individu, veí de Vic, de nacionalitat espanyola i amb antecedents per fets similars, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, que posteriorment ha decretat el seu ingrés a presó.

stats