SOCIETAT
Societat 16/11/2011

Intercepten una furgoneta que transportava il·legalment immigrants

Els passatgers presentaven un aspecte abatut i unes condicions higièniques precàries, i tot semblava indicar que ni tant sols els havien deixat baixar per fer les seves necessitats fisiològiques.

Ara
1 min
La furgoneta on viatjaven els immigrants

BarcelonaLa Guàrdia Urbana va interceptar aquest cap de setmana una furgoneta que transportava il·legalment 11 persones d'origen pakistanès que viatjaven en condicions precàries.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana, que estava realitzant un control preventiu d'alcoholèmia a l'avinguda Rio de Janeiro, al Districte de Nou Barris, va observar una furgoneta amb signes evidents de sobrecàrrega. Quan els agents van fer el senyal per aturar el vehicle, tant la furgoneta com un turisme amb matrícula italiana, es van donar a la fuga a tota velocitat pel Passeig de Fabra i Puig en sentit a Virrei Amat, desobeint els senyals del semàfor que els afectava.

La patrulla va poder aturar la furgoneta i en acostar-se a la caixa del vehicle van escoltar veus de persones al seu interior i van descobrir a onze persones amuntegades al terra del vehicle, entre maletes i bosses de viatge apilades. Els passatgers presentaven un aspecte abatut i unes condicions higièniques precàries, i tot semblava indicar que ni tant sols els havien deixat baixar per fer les seves necessitats fisiològiques.

Aquestes persones anaven indocumentades i només una d'elles duia un passaport pakistanès. L'home va manifestar als agents que procedien d'Itàlia i que havien vingut a Barcelona a treballar.

La Guàrdia Urbana va detenir a les tres persones que conduïen el vehicle que van ser traslladades a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Finalment els onze pakistanesos van ser acompanyats a la Unitat d'Estrangeria del Cos Nacional de Policia.

stats