Societat 09/06/2015

Invertir en les dones per assolir una societat millor

El 10 de juny arrenca la 3a edició del TEDx BarcelonaWomen

Ara
1 min

BarcelonaTEDx BarcelonaWomen, una jornada que gira al voltant de l’equitat de gènere, aquest any fa un salt qualitatiu. Hi participaran 700 persones més que en l’edició anterior i el recinte escollit per l’organització és el Casino L’Aliança del Poblenou, que aquest 10 de juny esdevé l’epicentre de la jornada.

Des de les 10h fins a les 20h, ponents d’arreu del món reflexionaran sobre el paper i el potencial de les dones en els àmbits social i empresarial. La jornada se centrarà en tres eixos: invertir en les dones, les dones als mitjans de comunicació i el paper dels homes en la lluita per una societat més equilibrada. En total, més de 25 ponents d’arreu del món hi parlaran sobre les seves experiències.

“L’objectiu és en primer lloc sensibilitzar la societat i adonar-nos que encara no hi ha l’equilibri que hi hauria d’haver, i en segon lloc convertir les persones en agents de canvi. Quan el nivell d’equilibri d’un país és més alt, el seu PIB puja”, explica Aurélie Salvaire, directora de TEDx BarcelonaWomen.

Emprenedores d’èxit

A la jornada també participaran 12 emprenedores amb diferents projectes escollits entre un total de 150. Una mostra del potencial de les dones per liderar projectes d’èxit tan vàlids o més que qualsevol altre.

A més, des de l’organització es fan jornades de formació prèvies a l’esdeveniment del dia 10 de juny, perquè les escollides puguin preparar les seves ponències de la millor manera amb els consells dels experts.

stats