Societat 19/08/2015

Investiguen una agressió a cops de bastó a un grup de joves diumenge a la matinada a Barcelona

Una de les víctimes va quedar ferida greu en un ull. Els fets van passar a les 4.20 hores de la nit a la travessera de Gràcia amb el passeig de Sant Joan, lluny de les festes de Gràcia

Efe
1 min
La confluència entre la travessera de Gràcia i el Passeig Sant Joan, on es va cometre l'agressió / GOOGLE

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar identificar i detenir els membres d'un grup de joves que diumenge passat a la matinada van atacar violentament un grup de persones a Barcelona, una de les quals va patir greus ferides en un ull.

Segons han informat a l'agència Efe fonts policials, la trifulga va ocórrer cap a les 4.20 hores de diumenge passat a la matinada a la confluència entre travessera de Gràcia i passeig de Sant Joan, un lloc allunyat dels escenaris de la festa major de Gràcia, que a aquella hora ja havia finalitzat el seu programa nocturn.

Per motius que s'investiguen, un grup de joves va agredir amb violència un altre grup de persones que es trobava a la zona, utilitzant fins i tot pals per cometre l'atac.

Diversos dels membres del grup de víctimes van patir ferides lleus i un d'ells va quedar ferit de gravetat en un ull, per la qual cosa que va ser derivat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a un centre sanitari.

Alertada per les víctimes, una patrulla de la Guàrdia Urbana es va dirigir al lloc, si bé els agressors ja havien fugit.

El cas ha passat a mans dels Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació per intentar identificar i detenir els autors de l'agressió.

Segons les primeres hipòtesis, el fet més probable és que l'agressió tingués el seu origen en una discussió entre membres dels dos grups, per la qual cosa, en principi, es descarta que fos una baralla entre bandes o una agressió per part de grups de 'skins', segons les fonts consultades.

stats