Societat 17/10/2019

Investiguen la mort a trets d'una parella trobada en un hotel de Cadaqués

La hipòtesi que pren més força és que un matés a l'altre i després es tragués la vida però no es descarta un suïcidi pactat

Acn
2 min
Vista de Cadaqués des del mar.

CadaquésEls Mossos d'Esquadra investiguen la mort a trets d'una parella trobada en un hotel de Cadaqués (Alt Empordà). Els agents han rebut l'avís cap a les dues de la tarda d'aquest dijous. Segons fonts del cas, la parella d'origen francès i de 30 anys hauria d'haver deixat l'habitació 106 però no ho han fet i el personal de l'hotel els ha localitzat morts. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) ha assumit el cas i la comitiva judicial s'ha traslladat fins a l'hotel. Segons les mateixes fonts, els dos cossos estaven damunt del llit. A l'habitació hi havia l'arma del crim, una escopeta llarga. Totes les hipòtesis estan obertes. No es descarta que un matés a l'altre i després es tragués la vida o que es tracti d'un suïcidi acordat.

La parella, d'origen francès i tots dos de 30 anys, havia de deixar l'habitació 106 de l'hotel Playa Sol de Cadaqués però no ho han fet. Quan personal de l'establiment ha anat a l'habitació, els ha localitzat morts. Treballadors de l'hotel han avisat els serveis d'emergències cap a les dues de la tarda. Fins al lloc, s'hi han desplaçat investigadors de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos a Girona i la comitiva judicial. Segons fonts del cas, els cossos de la parella estaven sobre la llit i amb ferides d'arma de foc. La dona estava estirada, tapada, i el cadàver de l'home jeia per sobre amb l'escopeta prop del cos. Els investigadors mantenen totes les hipòtesis obertes però la principal seria que l'home ha disparat a la dona i després s'ha tret la vida. No es descarta, però, que es tracti d'un doble suïcidi. La policia científica recopila proves i vestigis per determinar les circumstàncies de la mort de la parella. Donen pràcticament per descartada la implicació d'una tercera persona. La funerària traslladarà els cossos a l'Institut de Medicina Legal de Girona on els forenses els hi faran l'autòpsia.

stats