Societat 17/11/2012

Un jove de València mor a l'aeroport italià de Ciampino

Els primers indicis apunten que la causa podria ser un infart en creure que perdia el vol cap a Barcelona. Ha mort després de ser atès per una ambulància perquè estava "molt alterat", segons la policia

Efe
1 min

RomaUn espanyol de 25 anys, resident a València, ha mort aquest dissabte a l'aeroport de Ciampino, a Roma, després de trobar-se malament quan ha intentat pujar a un avió de la companyia Ryanair que anava a Bari (sud del país) creient-se que era el seu vol i l'estava perdent, segons han explicat fonts diplomàtiques a l'agència Efe.

El cap de Policia de Fronteres de l'aeroport, Antonio Del Greco, ha relatat que a les 07.00 hora local (06.00 GMT) el jove es va saltar el control d'embarcament i va córrer per la pista cap a un avió Ryanair que estava embarcant als passatgers.

El noi va aconseguir arribar a l'escaleta, però els assistents de vol no el van deixar passar i li van explicar que l'avió anava cap a Bari i no cap a Barcelona, que era la destinació que figurava a la seva tarjeta d'embarcament.

El noi va aferrar-se a la barana de l'escala i es va negar a baixar, així que es va alertar la policia de l'aeroport. Segons Del Greco, els agents el van baixar de l'escala i, en veure'l "molt alterat" i amb un comportament "violent" van cridar a una ambulància.

L'equip mèdic va donar-li un calmant i el va tombar a la llitera. Segons el responsable policial, el jove va perdre el coneixement i va morir sense que els metges poguessin reanimar-lo.

Les fonts diplomàtiques han apuntat a que la causa de la mort podria ser un infart, tot i que caldrà esperar a l'autòpsia per confirmar-ho.

stats